Thursday, 29 September 2011

blog update!

     lama dah x update blog..
nak wat cmner..
bz ng exam..
1 more paper to go, then i'm free!!
sem nie akak aku janji law aku dapat DL (dekan) utk final nieeeeeeeeeeeeee...
guess what??
alah guess la pe yg akan aku dapat...
hehehe..
i'll get a new handphone..
sponsored by her. wow!! cool!
hopefully dapat DL lar sem nie...
bley baiki result, then bley new handphone 1..
hehee..
ouhhh i got a news..
bad one!
what the hell??
aku xdapat kolej?
cmner nie??
aku nk stay mane sem depan?
xkan nak bkhemah depan u kot..
giler betul..
dah 3 sem aku stay kat kolej tu..
alih2 sem depan kena kick out...
memang teruk cmni.. kelas sem depan dah la banyak start kul 8
teruk betul..
sakit ati!!
sampai demam aku.. gara2 xdapat kolej. .
f*ck sial~

Thursday, 15 September 2011

alamaak!! final!

now dah masuk study week. isnin nie bsamaan 19/9 dah start paper aku
paper ctu tuhh
carry mark pown boleh tahan tingginy
so aku mmg aim utk A lar utk paper nie
hopefully aku bjaya laa sem nie
bjaya naikkan balik pointer aku yg down sem lepas tu
aku rasa mcm singkat sangat masa 
yelah kejap je dah final 
padahal aku rasa baru je agy kuar result sem lepas
puihhh mcm sial lor
opsss ter-maki plak kat sni
hihi
em tp seriously mmg masa skejap je blalu
pejam celik - pejam celik
sem depan aku dah masuk sem 4
pdhal baru je agy aku msuk part 1 rasany
betapa pantasny masa blalu
huhu

pray for my best! eja, chaiyok. .you can do it well! :)


final exam!!

19/9  monday : bel 311 (2.15-5.15) 
23/9 friday : eco 211 (8.30-11.30) 
25/9 sunday : ctu 241 (9.00-11.00) 
27/9 tuesday : qmt 181 (9.00-12.00) 
9/10 sunday : mgt 269 (9.00-11.00) 

chaiyok2! do your best eja! :)

Tuesday, 13 September 2011

ouhh study week sudaahhh!

alamak!
skunk nie dah masuk study week..
today last classes for this semester..
means that i've to face with the final exam sooner!
oh my GOD!
kejap erm rasa sem nie.. adooyai..
tp kannn.. eventhough skunk nie dah study week, but presentation and test still ada
sooo? pe gunany ada study week if kitorang kne struggle n do ur best in presentation yg carry marks xseberapa tuu??
HAIHH!!
isnin nie (19/9) dah start paper first..
bel pulak tuuu
pekebenda yg aku blajar bel sem nie aku pown xtaw.
cilakak betul laaa..
ouhh time to studying ECO!
ada test khamis nie. esok plak ada presentation CTU..
guys! wish me luck okayhh!!

nytez peeps.. muahx muahx muahhxxx :D