Wednesday, 26 October 2011

kemerapuan ketakhabishabisan..

what??
dah already 26th oct?
means that just couple of days to go bfore final exam's result kuar
oh GOD!
4th nov result dijangka launch out  come out !
hehe. tp actually aku xkisah pown bila2 kuar..
sem nie, aku langsung xrasa debaranny
sama macam masa result part 1 dlu nak kuar..
hopefully result aku utk part 3 nie ley cover balik kkecewaan aku masa part 2 dlu
pray for me k??
erm sem break??
apa yg aku buat?
tade enjoyable activities pown
benda yg sama berulang.. berulang and berulang..
haihh borink borink borink betul
21th nov dijangka kelas utk sem baru bermula...
pasal rumah sewa xterurus lagi
additional 3 housemates diperlukan..
mana la nk cari orang lam masa singkat nie..
fening fening... xpelah.. let the time move, just follow the time je laa
xyah pening2 nk fikirkan... 
skunk nie dah start musim hujan..
kalau xkerana musim hujan, better aku stay rumah je
duit jimat, kselamatan pown tak tjamin..
yelah, law kat rumah, sape nk hantar aku pegi u kalau hujan
abah keje, akak keje.. erm sabar je laa
pape pown, enjoy lu cuti.. pasni baru fikir pe yg patut..

CUTI ---------------------> ENJOY!!

Thursday, 13 October 2011

nonsense!

borink erm cuti2 gini..
nak wat pe ek?
aktiviti harian aku same je tiap ary..
bangun, on9, makan, on9, tido, tv, on9, tido..
haihh..
lama2 aku nie boleh diiktiraf sbg penternak lemak yg bjaya
sesape yg rasa nk lemak extra tu.. boleh la contact aku
insyaallah aku akan share kat korang
especially yg a bag of bones tuu..
hahahaha..
erm miss my buddies damn much..
yelah, if ada buddy around me, boleh jugak hang out ke..
apa ke.. activity yg bese dibuat kat kolej tu..
haaa.. ni lah manusia
bila xcuti, nak cuti
bila dah cuti, x bsyukur pulak.. haha
and now aku dapat news..
fuck one..
pe-ke-hal la uitm ni
baru je kot abes final.. 
taw2 4 november ni dah kuar result..
adooi debaran exam baru je chow dari fikiran aku
and now debaran result pulak
arghhhh what the fucking hell laa..
opsss tershashull.. hehe
erm i'm hoping a good result final nie..
hopefully pe yg aku doakan, aku harapkan tu jadi kyataan..

eja ---------------------------------> result lambat lagi.. enjoy luuuuuuu.. haha

Sunday, 9 October 2011

cuti sem bermula!!

yeah! sem break dah start. 9/10 kul 11 a.m i'm officially free!
yeah! happy! after a whole sem yg mmg terrible for me..
fuhh luckily aku dah tamatkan sem 3 nie
21/11.. dijangka tarikh nie aku stat sem 4..
hmm pejam celik pejam celik da 1 tahun lebih aku stay kat uitm nie
mmg dihatiku la sangat..
haihhhh..
eja, sem depan stay umah sewa ekk..
huh.. em ada benefit jugak stay rumah sewa nie
ley try survive sendiri. mcm orang besar2 dah.. hahaa
ley gain experience..
tp disadvantage dia banyak woo...
dengan safety lagi yg xterjamin..
money money money
mmg parahhhh laaa financial aku sem depan
adooiii mane la nk cekau duit banyak2 niehh..
hmmm.. pening pening pening..
sem break kali nie almost 2 months jugak laa
em rasa cm nak keje je...
borink kot asyik makan tido lappy tv
mternak lemak jeee...
p susah kot nak cari katne tempat yg nk guna part-time employee
stakat yg aku taw.. mostly nk permanent employee..
emm GOD please help me to overcome my problems
always cross over in my mind..
pape pown, mls nk pk pnjang2
let the time flow.. n i'm just praying for it..

sem break ---------------> START NOW!!