Thursday, 20 September 2012

kebosanan

hey guys.. kejap je masa berlalu.. pejam celik pejam celik, sekarang dah masuk musim final exam. ohmaiii.. kejapnya masa bergerakk.. maknanya sem 5 dah nak masuk penghujungnya. wahh kiranya ada satu sem je lagi aku kat diploma level nie.. hmmm.. maksudnya masa utk bergumbira bersama kawan2 BM1115A dah nak habiss.. enjoy till the last breath in uitm. haha..

aku malas nak taip panjang2. sekarang dah masuk study week. aku pun kena start struggle untuk exam nie. almaklumlah first paper aku 2hb october, malaysia economy.. last paper aku pulak dalam 29hb october camtu laa. sem nie pulak aku ambik muet.. tapi a bit frust jugak laa, sebab aku xdapat dekat sekolah pilihan aku.. aku choose SMK Bukit Tunggal, alih2 dapat kat SMK Sultan Ahmad. hukhuk..

tapela, wish me luck for my MUET and final too.. LOL *lots of love* muaahhx. chow.. ^_^


p/s : kat bawah nie ialah kata2 yang sedarkan aku yang kita x perlukan orang yang x memerlukan kita.. 

surround yourself with people who know your worth. you do not need too many people to be happy, just a few REAL ones who appreciate you for exactly who you are.. ;)








TO THOSE YANG AMBIK FINAL EXAM MACAM AKU JUGAK, WISH YOU SELAMAT BERSTUDY WEEK AND HAPPY BERFINAL.. HAHA *hancus grammar*


Saturday, 15 September 2012

okay. dah lame rasanya aku x jenguk blog aku nie. bukannya ape, just masa mencemburui aku. cheewahh.. tade laa, actually tersangatlah sibuk dengan pelbagai test, assignment, group projects dll.. okayy dua hari lepas bersamaan hari khamis, aku ade exhibition product innovation. curious ape tu? haa still remember x entry aku yang lepas2? yang aku story sal satu benda tu namely MASTER BROOM.. hah? tertanya2 amende tuhh? haa korang boleh tgk gmbar kat bawah.. heee :)



okay, dah tau dah ape benda tuu? korang boleh zoom utk besarkan description pada banner tuhh. hihi. bajet kitorang untuk siapkan menda alah nie secara kasarnya lebih kurang RM160.. woahh.. banyak gilerr. kalau buat makan, 3 minggu dah perut kenyang. haihh

okay lah, tu je. actually aku mls nak menaip. ngantuk lah. zzzzz.. tido dlu.. padahal baru je bangun tido. almaklumlah semalam aku tido 4 am sbb nak siapkan report HR. tu pun banyak lagi kerja yang tertangguh. minggu depan dah last week utk last class. that's why la effort kena lebih. haha. okay la. chow. good afternoon dearies.. :)