Thursday, 3 November 2011

result!

cam bangang je result sem nie
study bagai nk rak pown dpt result gitu
nie yg buat aku rasa nk myumpah diri sendiri nie
apakebangang sgt laa otak aku nie
tp aku rasa macam boleh score je final ritu
tp result aku actually tade la teruk sgt
just xley dekan je..
dekan a.k.a DEAN LIST!
sedih dowhhh
mmg sedih
aku pown xtaw cmner nk ungkapkan dgn writing nie
aku bukanny pndai sgt bab2 mengarang ayat nie
erm harapan utk dapat hadiah new handphone dari akak terkubur begitu shj
cheewahh.. ayat macam olahragawan  sasterawan negara x??
hehe.. aku nie bakal pgganti usman awang or a.samad said taw!
cool  x aku?
tp pape pown aku still bsyukur sbb tade repeat paper
GPA aku pown still meningkat kalau nak compare dgn sem lepas
CGPA aku je yg jatuh sbyk 0.3.. tu lah yg buat aku depressed  frust sgt nie
tp still thanks to akak coz bg aku duek..
sbgai support la tuu or senang cite ganti new handphone tuuu
credits to my family especially my parents and sister..
and xlupa jugak kat cm asyraf
dorang2 yg tertulis di atas tu banyak support aku
bg semangat kat aku
smpai aku xlah rasa se fuck  suck macam sem lepas...

thanks to them.. and for sure, i'm very grateful for having them in my life
love you guys.. <3