Tuesday, 28 February 2012

my life nowadays..

pejam celik pejam celik..
sudah sampai ke penghujung sem 4..
esok last day ada kuliah..
tu pun just utk setelkan presentation and submit projek akhir..
pastu petang tu kelas aku organize BBQ
sepanjang 4 sem kitorang bersama, nie lah kali pertama kitorang buat gathering..
and for sure, almost everybody akan pergi..
so aku pun xterkecuali..
bayaran dah dibuat, so just tinggal pergi, and enjoy..
next week dah start study week..
first paper aku on 17hb..
today is 28/2..
so maknany aku ada 17 hari lagi before final..
aku harap sem nie aku boleh score..
yela, aku x nak la simpan  harapan tinggi menggunung..
harapan nie kadang2 membuatkan kita terluka..
sem nie aku just harapkan yang terbaik..
ada satu subjek mengira, and subjek2 lain sume membaca..
and ada satu tu subjek menghafal..
tu pun subjek LAW..
hukhuk..
pray for my success..
i will do my best..
and please pray for me..
love you guys..


#currently listening to this song.. my favourite song#
enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyy..........


Monday, 20 February 2012

it's already 2.19 a.m

erm jam menunjukkan pukul 2.19 a.m
tp mata aku still tamo lelap
mata aku still terbuka luas..
langsung x menunjukkan tanda2 mengantuk..
okay..
so terpaksa lah aku merapu meraban utk menghupdatekan entry kali nie..
em btw.. so far the progress of my life seme berjalan dgn normal..
esok hari selasa kan? 
esok aku ada presentation untuk subjek LAW and PUBLIC RELATION a.k.a PR
em wish me the best k guys?
pastu aku baru dapat tahu yang test ARAB................
hehee..














DITUNDA...


oh yeah! happy ke? mane happy..
langsung x.. kalau test esok, leh test lam makmal bahasa.. 
lam makmal tu ada komputer...
so kalau xtahu maksud sesuatu perkataan tu...
pandai2 la google translate kannnn?
hehehe.. ingatkan kitorang dah cukup bijak nak kelentong menipu esok..
rupa2 nya ustaz lagi advance..
tahu2 je taktik yang bakal kitorang gunakan esok.. 
haihh.. test ARAB tu finally telah ditunda ke hari rabu..
actually kelas ARAB aku 2x seminggu..
hari selasa dan rabu..
hari selasa tu lam makmal bahasa.. and hari rabu tu lam bilik kuliah biasa..
memang kena pandai2 hidup la baru boleh meniru..
tp aku confirm, before start test tu, mesti ustaz akan keluarkan dalil2 beliau terlebih dahulu..
macam sem lepas.. hihi.. 

urghh menaip membuatkan aku mengantuk lahh.. 
tp aku kena revise some chapter of PR untuk this coming test..
em study la kejap...
okay guys.. 
lets me end here..
pray for me okay.. 


WISH MY LUCK! thanks yaw.. :)

this song yang akan menemani aku malam nie.. 
oh damn.. i miss my mum a lot.. 
i miss her cooks too..
hukhukk..
sabarlah eja weyyy..
ary kamis nie balik nehhh? hihi


LAYAN~




Sunday, 19 February 2012

updated!

okay.. dah lama aku x menjenguk kat blog aku nie
dah berhabuk dah pun..
puhh puhhh.. berambus lah kau wahai habuk..
hihi.. tu bukan tujuan aku menghupdate blog nie sbenarnya..
sebenarnya aku boring dengan life minggu nie..
bayangkan lah.. ari nie AHAD..
test LAW.. esok test FINANCE..
SELASA pulak test ARAB, submit final project ARAB, presentation PR, submit individual assignment PR, presentation LAW...
RABU pulak test PR..
KHAMIS mungkin tade test..
and AHAD depan pulak ada test IT..
arrghhh letihnya mental aku..
i need extra strength to face this fucking week!!
be calm, eja..
just follow the time.. let the time move..
insyaALLAH everything will be okay..

okay, now, time to focus on FINANCE.. wish me luck, okay? :D

#nytez ouls#