Sunday, 17 July 2011

cuti mid-sem!!

skunk nie aku tgh cuti midsem. almost 9 days kot. days before nie days aku moved smoothly. tanpa ada any interesting things yang buat aku kagum or unforgettable.. but coming days nie aku xtaw la. duduk kat umah nie make aku jadi malas nak bukak notes, bukak buku, buat tutorial n pape je yang berkaitan dengan study. aku pown xtaw pe yg influenced aku smpai aku jadi malas nak study tiap kali aku balik rumah. *mcam lar slama nie aku rajin. hikhik

sometimes aku rasa cam aku nie quite x sedar diri. sbb?? sbb bukak je midsem nanti, banyak tests yang menanti. qmt, eco, mgt. tiga2 subjek tuh drive me crazy!! tp aku? aku still relax, as if there is nothing that should be worried. hahaha. sengal betul lar aku nie..sengal taw, bukan sengau! beza tuh!!

time aku duk umah nie, keje aku same je. men angry bird, layan movie, dengar lagu, on9 - utk gaduh2 ng dila.. tu je la. haha. same je tiap ary.. xpela, at least aku ley cover balik tidur aku yg sekian lame dah xterjaga tuhh.. mujur lah ada dila.. ley gop aku gado2, mapuh2 dia.. haha.. best2.. dia mmg sporting lah. suke2.. hihi. dah, letih dah mnaip+nk smbung gaduh dgn dila plak. hihi~ law kat uitm nie, mmg dah lama dah aku wrestling dgn dila time2 boring gini. hahahahaha


Friday, 8 July 2011

Lirik Yang Terindah – Dakmie (OST Adamaya)


Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jika ku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah

my supporters!

lame xupdate blog.. hmm~ tp kali nie ada news yg memang best! orang ckp hidup x slalu nyer indah, xselalunya mmbahagiakan. tp bg aku, hdup aku sllu indah, sllu diselubungi kegembiraan.. tipular law lgsung xde ksedihan tu. ada tu mmg ada, tp beseny aku akan cover balik dgn happiness so that orang xnmpak kesedihan aku tu...

rmai orang ckp aku nie hepy go lucky, xde masalah n sllu je hepi.. memang lar sbb bg aku, mood n perilaku kita mgambarkan diri kita yg sbenar.. skunk nie hidup aku super double happy.. yelah, dah lar ada family yg sntiasa support aku lam pe bnda yg aku buat, n orang2 kesayangan aku plak trutamanya seraf, dila n ira always dengan aku.. always ceriakan hidup aku n dorang jugaklah yg buat aku tenang bile serabut law kat kolej nie..

seraf.. lelaki yg paling dekat dgn aku.. always dengan aku, slalu support aku lam whatever yg aku buat. dia fhm diri aku n perangai aku. sllu sabar dengan apa yg aku buat even kengkadang aku rasa dia pown myampah kot dengan sikap aku. aku tenang bila dengan dia, dia lah tempat aku luahkan sgala masalah.. dia jugak pendengar yg baek, buat aku rasa dihargai n aku happy bila dgn dia.. n aku syg dia sbgaimana dia sayangkan aku..

dila n ira... pempuan yg paling aku rapat. aku sllu wrestling ng dila, gurau2 bodoh dgn dia smpai kengkwan aku yg len igt kitorang dah lama kenal.. sbb tlalu giler law time kitorang wrestling. haha. ira plak ibarat mak tiri aku kat sini. sllu bg nsihat kat aku.. even dia suke fire2 orang tp dia xfire aku. sbb dia syg aku. hahah.. aku taw tu! dorang jugak yg slalu jaga kepentingan aku n yg penting dorang nie mmg boley dipercayai! that's the point.. 

AKU HARAP HUBUNGAN KITORANG AKAN KEKAL SMPAI BILE2.. AKU SAYANG KORANG!! <3