Thursday, 19 May 2011

boring nyerrr!!

dah name pown cuti sem, law xde keje, mmg lah borink.. cmtu lah idup aku. ary2 bnda same je aku buat.. borink borink dan borink.. nak g jengjalan malas.. nak bce novel, hishhh lg malas.. so rutin yg same je bjalan tiap ary. huhu.. lepas subuh, tdo balik, bangun kul 10 lbey, on9, games, movie.. tu jee.. time kuliah, sibuk nak cuti. time cuti, boring, nak kuliah pulak.. tu lah ragam manusia..

borng2 gini, remind me a lot bout my best friends.. tiap ary aku akan bhubung ng kengkwan baek aku.. dorg rndu aku lah tu kot, so kurang lah sket kboringan tuuu.. luckily jugak, cuti kali nie, ma aku pkse aku suh masuk dapur.. so ad gunany jugak cuti sem kali nie. mgajar aku jd seorg GADIS MELAYU SEJATI! wow. ayat xbley blahhh. haha..


dr tepi : seraf, gjoe, aku, ira, dila


                                                         dr tepi : syahmi, aku, ira



                                                       this is aku dgn ain, rumet aku.. hihi

dorg2 nie best friends aku dekat kampus aku tuhh.. tgk muke dorg lagi buat aku boring, tp pape pown, dak2 nie la yg jd pnghibur aku kat sana.. hehehehe