Friday, 8 July 2011

my supporters!

lame xupdate blog.. hmm~ tp kali nie ada news yg memang best! orang ckp hidup x slalu nyer indah, xselalunya mmbahagiakan. tp bg aku, hdup aku sllu indah, sllu diselubungi kegembiraan.. tipular law lgsung xde ksedihan tu. ada tu mmg ada, tp beseny aku akan cover balik dgn happiness so that orang xnmpak kesedihan aku tu...

rmai orang ckp aku nie hepy go lucky, xde masalah n sllu je hepi.. memang lar sbb bg aku, mood n perilaku kita mgambarkan diri kita yg sbenar.. skunk nie hidup aku super double happy.. yelah, dah lar ada family yg sntiasa support aku lam pe bnda yg aku buat, n orang2 kesayangan aku plak trutamanya seraf, dila n ira always dengan aku.. always ceriakan hidup aku n dorang jugaklah yg buat aku tenang bile serabut law kat kolej nie..

seraf.. lelaki yg paling dekat dgn aku.. always dengan aku, slalu support aku lam whatever yg aku buat. dia fhm diri aku n perangai aku. sllu sabar dengan apa yg aku buat even kengkadang aku rasa dia pown myampah kot dengan sikap aku. aku tenang bila dengan dia, dia lah tempat aku luahkan sgala masalah.. dia jugak pendengar yg baek, buat aku rasa dihargai n aku happy bila dgn dia.. n aku syg dia sbgaimana dia sayangkan aku..

dila n ira... pempuan yg paling aku rapat. aku sllu wrestling ng dila, gurau2 bodoh dgn dia smpai kengkwan aku yg len igt kitorang dah lama kenal.. sbb tlalu giler law time kitorang wrestling. haha. ira plak ibarat mak tiri aku kat sini. sllu bg nsihat kat aku.. even dia suke fire2 orang tp dia xfire aku. sbb dia syg aku. hahah.. aku taw tu! dorang jugak yg slalu jaga kepentingan aku n yg penting dorang nie mmg boley dipercayai! that's the point.. 

AKU HARAP HUBUNGAN KITORANG AKAN KEKAL SMPAI BILE2.. AKU SAYANG KORANG!! <3