Sunday, 4 November 2012

kembali menjengah..

hai hai dearies..

rasa macam dah lama aku x bukak blog aku nieh. hehe. bukannya apa. haritu duk busy pasal final exam, now duk busy pasal part time job pulak.. almaklumlah sekarang nie aku quite busy.. kerja pun office hours, it needs me to wake up early in the morning and surely ia akan force aku utk sleep early at night kan? haaa.. kadang2 lepas isyak aku terus tidur, letih sangat la tu kerja office. alah poyo je aku kan. hahaha..

okay, tu bukan tujuan aku masuk kaki kanan dalam blog aku harini.. haaa i brought a story to be shared with my readers.. guess what? first of all, i would like to say congrates kat ex-rumet aku nadia abdullah.. why? hehe sebab dia bakal menamatkan zaman anak dara dia dengan jejaka pilihan hatinya.. semoga dia dan pasangannya kekal hingga ke anak cucu.. amiin... haaa anish pulak bila?? budak anish nie pun ex-rumet aku jugak.. huhu

next, lets move to kehidupan aku nowadays.. a bit tiring, sebab terpaksa ulang-alik ke tempat kerja sejauh hampir 20km, i guess.. tapi kerja okay la, at least boleh bg aku experience before aku masuk ke alam pekerjaan.. duit pun masyukk kan dari duk saja2 ternak lemak. hehe.. badan aku pun dah rasanya macam da naik.. almaklumlah kerja aku duk makan je lam office tu. haihh.. pape pun, workers sana sume okay, supporting and kecoh lah. hahaa.. but i likeee, at least aku x yah la jadi fake kat sana.. 

dalam enjoy bekerja nie, timbul pulak masalah yang aku mmg sakit hati+xleh terima.. ada manusia yang kutuk aku dalam twitter. dia ingat mentang2 aku xde account twitter, aku x tau perkembangan+ dia update ape yang berkisar pasal aku. eh sorry weh, aku ramai spy kot yang follow mg tuh.. so sila beringat lah ye before nak kutuk2 aku tu.. i know lah sayang.. =))

so kesimpulannya kalau nak benci aku ke, nak fitnah aku ke, kutuk or even nak hipokrit depan aku pun, please lah, jangan nak tunjuk innocent depan aku nanti yee.. bila berbuat baik dibalas tahikk tu namanya tak tau nak hargai budi yang diberi. orang macam nie biasanya akan menjadi parasit dalam diam. I HATE LOSING FRIENDS JUST BECAUSE THEY GOT INTO A RELATIONSHIP..

p/s : appreciate those who love you. help those who need you.forgive those who hurt you. AND forget those who leave you.. :)

# and for you : 
you said you'd never change, what happened.. :'( #