Sunday, 20 January 2013

uitm lendu ???

hello dearies..

long time no see yaa? actually sekarang ni aku busy sikit. ehh silap. bukan busy sikit. tapi busy banyak banyak banyak banyak.. hehe.. well as i said earlier dalam entry aku yang tdahulu, aku kerja part time right? keje sambil belajar, so that's why la aku a bit busy sbb tpaksa nak divide + manage masa aku dengan jayanya. *poyo je lebih..

okay, fine.. actually tujuan aku menghupdateee kali nie just sbb nak share berita yang sedang top mengetop sekarang. guess what? kau scroll sana sini, sume kuar pasal uitm lendu. mula2 aku pun xtau pasal benda ni, pastu member aku, si NADA ni story la pasal benda ni. dek kerana keinginan yang mendalam nak tau lebih detail pasal benda nie, so aku pun surf la sendiri.. and aku jumpa 2 fakta berbeza. 

FIRST FACT : KISAH KAT UiTM LENDU TU BETUL
SECOND FACT : KISAH KAT UiTM LENDU TU ADALAH REKAAN SEMATA2..

and kita sebagai readers x boleh la nak terus judge yang mana betul and yang mana salah. sebab? sebab kita xde kat situ time tuuuu.. tapi xpe lah, at least kita berusaha nak tau cerita sebenar right? 

 
okay, yang first fact tu korang boleh baca dekat http://www.kurakura.my/seram-apa-yang-terjadi-di-uitm-lendu/... 

 

and second one nie, aku baru je jumpa benda nie kejap tadi.. haaa yang benda nie korang boleh jenguk2 kat page nie pulak.. http://www.munviolettaxious.com/2013/01/kejadian-tentang-di-uitm-lendu-adalah.html.. 

 

then bila korang dah bukak both links tu, korang boleh baca pulak explanation dari empunye dan pencreate story tu.. haaa ni link blog dia.. http://theruzannapages.wordpress.com/2013/01/19/day-nineteen/..

 
hehe.. tu je untuk entry kali nie. till we meet again yaa.. bye <3

 

p/s : don't judge anything kalau kita x tau pape.. just baca, pray for them and our safety too.. :)