Tuesday, 9 August 2011

merapu meraban tatkala stress~

adoiii quite stress lol this week. byk keje yg not done yet, drama arab xabes agy shooting, project questionnaire pown xde hala tujuan lagi, dengan kuiz n test nyer, assignments.. nanti nak sunting drama, masukkan subtitles, burn lam cd, print cover cd, and mcm2 lagi.

skunk nie pulak dah masuk bulan ramadhan. time move too fast lol for this sem. aku rasa as if time left me too far behind. pejam celik pejam celik, sebulan lagi dah final, padahal aku rasa cm baru je masuk sem nie. thanks god coz aku bley survive duk kat sini, kat kolej nie, kat bilik nie eventhough muka2 baru yg jadi rumet aku. they quite funny, supporting and giler cool. sempoi habis wa ckp lu. haha.. aku pown xsure samada sikap dorg yg sempoi tu yg byk bantu aku utk adapt dgn dorg or sikap aku sndri yg bantu aku survive kat bilik nie. pape pown, i love you, guys! terbaekkkkkkk!!

ramadhan gini reminds me a lot bout my previous roommates yg dah share 2 sem with me. everything and anything.. rindu saat manis kitorang gelak sama2, lepak2, tidur sama2, makan sama2 and mcm2 lagi la. i miss nurul fatihah, ain mil and izy rahman damn much! entah bile la kitorang leyh ulang balik detik tu. urm mustahil.. iye lah, cmner nak ulangi balik sbb teha dah pegi SPA kat nilai, futher in medical lab technology, ain ng izy plak dah xstay hostel, dua2 jadi non-residents. n law jumpa pown, scara kebetulan gitu je.


our memories.. ^_^





i miss you guys, my previous roommates!! friends forever!! iloveyouguys!!