Wednesday, 28 March 2012

ceritanya bermula sebegini..

heyya peeps.. nothing much to say.. just aku tengah kebosanan, xtahu nak buat apa, so aku pun merajinkan diri utk menghupdate blog berhabuk niehh. pagi tadi, aku baru amek paper IT, my second last paper.. so far, so good lah. boleh lah jawab.. on 31st march nnt, aku must face my last paper for this final exam.. wish me luck, guys.. :)

japgi aku baru nak bukak notes PR.. hopefully, aku boleh score dengan jayanya untuk PR.. target GPA sem nie?? entahlah, aku dah malas nak letak benchmark macam sem2 before nie.. sebab bila aku x leh capai target tuu, aku akan jadi down gile2.. jadi, peristiwa lalu mengajar aku jadi lebih matang. chewahh, ayat je lebih. haha. but aku harap boleh score dengan jayanya utk sem nie. InsyaAllah.. (^^,)

sebenarnya aku langsung tade idea nak update apa utk entry kali nie. *sebenarnya setiap kali aku update, mesti tade idea. tapi bila duk taip2, baru la idea tu datang.. bayangkanla, dari pas abes exam pagi tadi, sampai la sekarang, *dah bape kali entry nak save lam draft*, aku still x post entry nie.. mesti still blur kan? yela, aku blur, ntah pekebenda la yang aku duk merapu nie.

begini ceritanyaaa.... pas abes balik dari exam tadi, aku terus bukak blog. hajat di hati nak update la kononnya. lepas aku type 2 3 patah, aku pun stop kejap, gi mandi semayam. siap je dua2 tu, aku pun dah x ingt dah sal blog nie. aku pun layan movie kejap. pas abes movie, baru aku teringat sal blog nie. pas type 2 3 patah, aku pun mengantuk, lalu menidurkan diri. bangun2 je, terus gi mandi. pas mandi, aku pun teringat sal blog nie. taip la lagi 2 3 patah. tetiba, perut lapar. gi makan.. okay, tertangguh lagi niat aku nak publish entry.. pas makan, niat dihati nak sambung la balik taip nie.. bila aku tengok balik, rupanya baru 2 baris ayat aku tulis.. haha. lama giler nak update entry kali nie..

opss x abes lagi tau cerita aku. dah macam essay 2000 patah perkataan la pulak aku karang kali nie.. hahahaa. okay, x lawak.. sambung balikk.. lepas makan tu kan, tetiba aku rasa ngantuk sangat2 + pening.. aku pun naik katil balik then tido.. okay.. sekarang nie, aku baru bangun la niii.. now time untuk study PR pulak. letih dah story. hehe. 

p/s: aku pun x paham pekebenda yang aku duk merapu kat atas tu. kalau kau faham, maknanya kau sebijak aku. tapi kalau kau x paham, maknanya level kebijaksaan  kau tu low sket dari aku. hahaahaha. okay, xlawak pun, jangan gelak ! PR dah memanggil. CHOWWW.. =D