Saturday, 23 June 2012

hanya menarikan jari di keyboard

urghh long time dah x update entry. okeyy, actually aku MALAS nak menghupdate. but since now kepala hotak aku nie a bit stress, so aku pun merajinkan diri membuka blog nie. actually, nowadays, aku a bit busy laa, yela weekend nie pun xleh balik rumah mak bapak aku.. sobs sobs sobs.. T_T

whyy? don't askkk! sebab aku ade modul part 5.. modul kenegaraan. but even though two days aku hadiri modul nie, sikit pun aku xrasa semangat sayangkan negara tu bkobar2.. tahu knape? sebab sepanjang talk sal kenegaraan smalam, aku dgn classmate aku, nada nasuha, main2. tahu main ape? alaaa mainan zaman dinasour dulu. korang ingt x mainan yang kena cari huruf, nama, nama negara/negeri, binatang, buah/sayuran, benda and last skali markah? hahaa. kitorang main benda tu sepanjang modul kat dewan smalam..

today plakk last day modul tu. today's activities agak okeyy, enjoyable lah. xde la membosankan macam modul2 sem lepas. fasi dia tu plak sporting habiss, so mmg best lah.. hihi.. 

HAAAA sekarang nie aku start stress dah. tahu knape? sebab sem nie kena join exhibition and kena create product utk dipamerkan time exhibition nnt. and yang paling penting, product tu mestilah baru and still NOT AVAILABLE kat pasaran. gile kan? kitorang student business, bukan student rekacipta dan inovasi.. adushh pening gile nk buat proposal.. kitorang kena buat proposal product yang nak dipamerkan tuu.. group kitorang yang terdiri drpd aku, cm asyraf, dila ann dan naim, decided nak buat product named MASTER BROOM..

product ape tu? nak tahu? haa so jangan malu2 jangan segan2, come and visit our booth mase exhibition tu nnti okeyy? tarikh dan masa akan diberitahu kemudian.. chowww utk continue wt proposal. 

bye peeps.. <3



layan lagu nie sambil buat proposal.. layannn~