Tuesday, 3 July 2012

merepek aje.. :D

yess akhirnya habis jugak kuiz.. :) ye, memang kuiz je pun, tapi contribute marks jugak woo.. penting utk carry mark tuhh. hihi.. ary isnin aku ade kuiz OB a.k.a organizational behaviors.. malam nie pulak, aku baru je selesai jawab kuiz HR a.k.a human resource. arghh both of them subject membaca, camne la aku x stress. haihh.. okeyy tutup isu kuiz. stress kot. hahaa

lately memang kurang sangat masa utk merehatkan diri dan akal fikiran aku nie. whyy? sbb banyak masa digunakan utk setel assignments, proposal, studyy and so on lahh. sampai berlaman-sosial pun aku agak kurang. bila time weekend je, baru aku akan active seme2 tuu. alaaa bukanlah smpai tak bukak langsung. bukak tu bukak, tapi biarkan ajeee mereka bersendiri. hihi. this week memang sangat memenatkan mental dan fizikal. err fizikal? opss tadela penat sangat, just penat sbb kena on foot gi kelas even tengah panas pun.. :( sedih kan? hurm.. tapi tapelaa, demi mencari ilmu, lautan berapi sanggup kurenangi, gunung-ganang yang menggunung sanggup kudaki.. *amboi, poyo nye ayat..* hahaha.. 

okeyy, end storyy pasal merapu meraban tu. aku nk storyy kt sini sal hari ahad ritu. aku keluar dgn teha dan ain (dorg nie ex rumet aku mase part 1 and part 2 dulu). alaa x gi mane pun, gi pantai pandak je. tapi enjoyy gilerr petang tu.. kitorang dah macam kanak2 ribena dah main2 air haritu. tp really enjoyable laa. teha datang ambik aku kat rumah aku nie, then kitorang gi rumah ain, pastu gi pantai sama2.. yang menyedihkan aku, lepas balik pantai tu, badan aku terus naik suhu.. ohh korang still xtau kan? haaa meh nak bagitau. sebenarnya aku nie alah dengan angin pantai.. bila kena angin pantai, aku akan demam. alaa tu baru kena angin, belum lagi main air laut. haritu pulak aku main air laut, siap main2 percik2 air lagi, so for sure la aku terus demam kan? auchh so romantik kan kami bertiga.. hihi.. luckily aku still leh btahan dan study utk kuiz OB tuhh. demam pun demam laa, yang penting pelajan mesti diutamakan.. target pointer sem nie kan up 3.7.. insyaAllah.. gonna miss that precious moments with them.. :)

okeyy dah panjang lebar aku type entry nie. kira nie claim utk yang x update before nie la. hihi. okay la, nk layan bohsia 2 dan janda2 ku gangster plak.. choowww... <3


p/s : eagerly waiting for 7 july.. <3