Friday, 10 May 2013

result~

hye hye dearies...

nothing much to update, but here i would like to share something. something yang boleh buat aku tersenyum gembira bila terfikir pasal benda tu.. okay, aku malas nak putar belit ayat, so here aku nak memanjatkan rasa kesyukuran yang x terhingga kepada Allah yang Maha Esa kerana beri aku rezeki yang sangat bermakna bagi aku.. walaupun aku x dapat Anugerah Naib Canselor (ANC), tapi aku tetap gembira sbb keputusan aku naik dengan mendadak. Alhamdullilah..

akhirnya aku berjaya grad dengan jayanya bersama insan2 yang tersayanggg dengan mendapat diploma kelas pertama.. dan orang yang paling rapat dengan aku pulak berjaya lulus dengan bergaya, tanpa sebarang repeat paper.. alhamdullilah jugak.. congrates #CMA :)

sebenarnya aku xtau nak update ape sbb mata memang dah mengantuk gilee.. almaklumlah dah almost 1 a.m.. dah la bangun awal, kerja pulak, lepas tu tido lewat. memang xcukup tido la aku nie. aku dah la kaki tido.. naya betul. haih... oh my readers, lupa nak cakap, please pray for my grandma's health tau. sbb dia bukan in a pink of health sekarang.. kesian dia, sakit sampai susah nak bangun. semoga tok sihat kembali..

dah berpuluh kali aku menguap, mata pun dah berkali-kali terlelap, so aku rasa baik aku off lappy sekarang. masa tido penting sekarang nie utk aku tau. almaklumlah jadual aku seharian cukup padat sampaikan aku rasa macam kurang masa utk berehat. tp xpe, tu lah yang dinamakan pengorbanan. aku rasa macam dah xlarat nak taip banyak2 lagi sbb aku mmg dah layuuuuuu di pusara gila2. okaylah, till we meet again.. bye dear :)

p/s : i won't interfere your LIFE anymore..