Monday, 20 August 2012

happy eid..

hello there.. :D

erm aku terlambatkahh? err i guess not laa. bukannya ape, aku just nk wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.. :)

raya kan sebulan.. so aku kira xlambat laa nak wish kan? aishh xkan terima wish aku je.. duit raya mane? -_-
just kidding, tapi if nak bagi betul2 pun ape salahnya. hihi.. start aku balik, aku langsung x sentuh buku, or even assignments. padahal once bukak mid sem break nnt, berlambak tests and quizzes dah queue nak amik part utk dera hati, jiwa, perasaan dan limpa aku. haihh.. penat dowhh..

oh alamak! ada orang baru datang beraya tuuhh. kena offline sekarangg. aishh baru kesempatan nk berehat, orang dah datang lagi. see youuuuu later. muachxx. 

SELAMAT HARI RAYA, guyss!! adioss.