Tuesday, 14 August 2012

iftar..

okey, da lame x update kan? haaa.. now i update, sbb i da ade siket mase terluang. hihi.. actually aku baru je lepas habis kelas malam. kelas HR.. tapi kelas malam nie just gi amek attendance, miss aisyah cakap bila pasal assignment and tarikh kuiz. pastu kitorang pun start cite2 and bukak storyy sal HANTUUUUU.. kitorang pun ape lagi, da tengah mood2 raya camni, memang laa malas nak belajar, so layan je laa crita hantuu dia tu. sambil2 tu aku main2 angin sikit, buat penyedap rasa dan selera. hihi

okayy, tutup sal cite tadi. aku nak share sket pasal 'iftar with classmates BM1115A' smalam. kitorang buat iftar kat batu buruk. enjoyable laa.. yelaa, nie kali terakhir kitorang berpuasa sama2. pasni tade da puasa2 nie, sem depan kan bukan bulan puasa dah.. aku pun malas nak cite panjang2, so layan je laa gambar2 kat bawah nie.. 











okay, tu je utk kali nie. SELAMAT HARI RAYA, guysss.. and me loves you, dearie.. <3