Friday, 20 July 2012

luahan hempedu berulamkan jantung pisangggg.. :p

heyy guyssss !!

haaa da berhari2 aku menyepi dari merapu kat sini kan? almaklumlahh minggu nie busyyy sangat2.. aishh bukan busy buat2 busy laa, tp memang bebetul busy.. ary rabu test ECO, khamis test FINANCE.. tengahari tu pulak ade talk.. talk nie kelas kitorang yang organize.. sbb tu la agak busyy.. okey, let bygone be bygone..

haaa harini ade modul. modul FINISHING SCHOOL tajuk dia.. haa bak kata kawan2 aku, sekolah dah habis so jom koyak rabakkan bajuuu.. weeeee~ okey, sbnarnya dorang tu merapu je. korang pun mesti xpaham merapu dorang yang ntah pape tu kan? haha same la kita, aku pun xpaham. just ye ye kan jelaaa.. *main angin la katakan*.. aku nie memang expert bab2 main angin nie.. hahaha.. 

harini aku sakit hati kat orang, sape orang tu, bia la rahsia.. cm asyraf pernah ckp kat aku, 'buat ape aku nak jaga hati, perasaan, hempedu, limpa, jantung dan organ dalaman orang yang xpernah nak jaga hati aku?'.. fhatin dengan hanim pun ade cakap camtu... haaaa sape pulak watak fhatin dan hanim nie? dorang nie classmates akuuuu.. dorang nie pendiam dan x banyak cakap TAPI dengan aku, mesra je dorang nie.. haaa dorang nie baik jugak tau.. hihi.. thanks fhatin sbb tumpangkan aku kat bilik dia td. hihi.. <3 *harap2 dorang xbaca pe yang aku puji dorang nie.. hahaa*

tapi lepas tengok depan mata dorang td (mase tu kitorang tengah lepak sama2 smentara tunggu break lunch modul finishing school nie), dorang pun ade cakap benda yang sama kat aku.. tp aku bia jelaaa, dah terbiasa.. sekarang aku dah malas nk pikir pasal orang lain.. kita mmg x dapat nk puaskan hati seme orang.. even sebaik mana kita pun, tetap ada manusia yang x sukakan kita.. it's okayy.. and i, i prefer to be myself ! myself ! and yes! myself !! 

errkk sebenarnya bukan hal nie yang aku nak update arini.. sbenarnya tujuan aku enter blog aku nie, just untuk wish kat korang sume..................


SALAM RAMADHAN DAN SELAMAT MENUNAIKAN IBADAT PUASA.. :)